Communicatie software Groen, Grond en Infra

CAT M318D voor Meulendijks uit Nuenen

Publicatiedatum: 28-07-2011 14:55
Na al ruim 40 jaar ervaring met Caterpillar machines en de service van Pon Equipment, heeft de firma Meulendijks uit Nuenen opnieuw geinvesteerd in een Caterpillar.
CAT M318 bandenkraanCAT M318 bandenkraan

Dit keer een mobiele graafmachine M 318 D met de eerste upgrade onderwagen. Deze onderwagen is voorzien van de allernieuwste parallel dozerblad en gelaste steunpoten. De firma Meulendijks zet de Cat M318D met name in voor groot infra en sloopwerkzaamheden met vaste machinist Rinus Mennen. Onder andere om deze redenen is gekozen voor een VA giek, brede bak, automatisch smeersysteem, overdrukvoorbereiding en een kantelstuk. Naast de nieuwe M318D VA beschikt het bedrijf nog over een rupsgraafmachine Cat 320C en Cat 323D, een mobiele graafmachine Cat Certified Used M316D VA, een M318D met vaste giek en een bulldozer D6R. Al deze machines zijn voorzien met het full-options pakket, zodat ze het maximale kunnen bieden.

Familiebedrijf Meulendijks bv, dat ooit (in 1937) begon als een traditioneel loonbedrijf, groeide uit tot een multidisciplinair grondverzetbedrijf. Nog steeds actief in de grond- en wegenbouw heeft het zich gaandeweg toegelegd op een tweetal nichemarkten binnen het grondverzet: vijveraanleg en exclusieve tuinen én eersteklas infra en bodems voor de hippische sector.

www.meulendijks-grondverzet.nl
www.pon-cat.com

CAT M 318 D mobiele graafmachine voor Meulendijks Bulldozer en Transport B.V. uit NuenenCAT M 318 D mobiele graafmachine voor Meulendijks Bulldozer en Transport B.V. uit Nuenen