Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V voor Van Schie uit Mijdrecht

Publicatiedatum: 26-07-2011 09:15
De Van Schie Groep uit Mijdrecht heeft onlangs een KATO HD820-V rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Op een klus in Delft overhandigde Arthur Plomp, vertegenwoordiger van de Kemp Groep, de sleutels aan machinist Adrie de Rijk van Van Schie.
KATO HD820-VKATO HD820-V

De ca. 25 ton wegende rupskraan is uitgevoerd met een verlengde monogiek en lepelsteel, waardoor het graafbereik 12,5m is geworden. De machine is verder uitgevoerd met alle denkbare opties, zoals proportionele bediening in de joysticks, speciale klemfunctie voor een trilblok en geleverd in de nieuwe huisstijl van Van Schie. Tevens is er een Trimble kraanindicatie systeem ingebouwd door MCS incl. voorbereiding 3D+ GPS. De multifunctionele machine wordt direct ingezet op een grote opdracht in Delft waar Van Schie een groot tracé aanlegt voor hoogspanningskabels.
Na de positieve uitslag van een uitvoerige test met een trilblok, de goede referenties en prestaties van de KATO machines en de hoge serviceniveau van Kemp, viel de keuze op deze machine.

De Van Schie Groep is een middelgrote onderneming in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Vanuit Mijdrecht verhuren zij onder andere bruggen, pontons, stalen damwanden en telescoopkranen. Tevens beschikken zij over een eigen grondbank voor de inname en uitgifte.

www.kemp-groep.nl
www.janvanschie.nl

KATO HD 820-V rupsgraafmachine voor Jan van Schie B.V. uit MijdrechtKATO HD 820-V rupsgraafmachine voor Jan van Schie B.V. uit Mijdrecht