Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 817-II M voor Barendregt uit Rhoon

Publicatiedatum: 15-08-2011 07:25
Jac. Barendregt B.V. uit Rhoon heeft onlangs uit handen van ETEC importeur, een nieuwe ETEC 817-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
ETEC 817-II METEC 817-II M

Deze 17 Ton wegende machine is uitgerust met schuifblad en een commonrail motor Tier III met een vermogen van 140 pk. Een opbreekkracht van 126 Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van sloop/ sorteer functie, extra zwaar contra gewicht, extra gereedschapskist op onderwagen, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd, overdruk Brotec met signalering, vonkenvanger geïntegreerd, W2 beveiliging, Agri TG2000 banden en extra werkverlichting. Deze in bedrijfskleuren gespoten machine is met zijn ruime uitrusting een prima aanvulling voor Jac. Barendregt B.V.

Jac. Barendregt B.V. is een ambitieus familiebedrijf dat al sinds 1964 actief is op het gebied van grond-, weg- en waterbouwprojecten. De kracht van dit bedrijf schuilt in het totaalpakket dat zij hun klanten bieden. Jac. Barendregt is niet alleen gespecialiseerd in hoofd- en onderaanneming van grond-, weg- en waterbouwprojecten. Ook voor machineverhuur, transport, groenvoorziening en onderhoud bent u bij hun aan het juiste adres.

www.Jacbarendregt.nl
www.ETEC.nl

ETEC 817-II M mobiele kraan voor Jac Barendregt uit Rhoon ETEC 817-II M mobiele kraan voor Jac Barendregt uit Rhoon