Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai 140W-9 voor CMF Services uit Nieuw-Velsen

Publicatiedatum: 01-09-2011 07:20
Van der Spek Vianen heeft een mobiele graafmachine afgeleverd bij CMF Services in Nieuw-Velsen. CMF is begin ’80 opgericht en is gespecialiseerd in de recycling en het produceren van boorvloeistoffen die nodig zijn en vrijkomen bij het boren met boorinstallaties op zee naar olie en gas.
Hyundai 140W-9Hyundai 140W-9

De zogeheten spoelingen die worden gebruikt bij het boren worden geheel op wens en receptuur van de klanten geproduceerd en na gebruik bij CMF weer gerecycled.

Voor het op- en overslaan van de producten, die in containers worden aan- en afgevoerd, heeft CMF geïnvesteerd in een nieuwe Hyundai 140W-9 die is voorzien van 4 stempels en een overslaggrijper. De krachtbron van deze moderne 14 ton’s mobiele machine is standaard een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine.

De machine heeft als alle nieuwe Dash-9 serie 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, spatborden en automatische asblokkering.

www.vanderspek.nl

Hyundai 140W-9 mobiele graafmachine voor CMF Services uit Nieuw-VelsenHyundai 140W-9 mobiele graafmachine voor CMF Services uit Nieuw-Velsen