Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu mini-graafmachine PC22MR-3 vervangt PC20MR-2

Publicatiedatum: 27-08-2011 10:35
Komatsu heeft de mini-graafmachine PC20MR-2 vervangen door een nieuw type, de PC22MR-3, met meer comfort, een EU Stage IIIA-motor en een betere productiviteit.
Komatsu PC22MR-3Komatsu PC22MR-3

De machine heeft een bedrijfsgewicht van 2.250 kg. tot 2.550 kg, netto motorvermogen van 15,7 kW / 21,1 PK (bij 2000 omw/min). En een graafbak met een capaciteit van 0,035 m3 tot 0,085 m3.

De nieuwe PC22MR-3 heeft een korte draaicirkel. Door de compacte vormgeving kan het werk in alle veiligheid worden gedaan, zelfs daar waar weinig ruimte is en conventionele machines niet ingezet kunnen worden. Het nieuwe X-frame van de onderwagen verzekert maximale stabiliteit en betrouwbaarheid. Door de afgeronde kanten verloopt de reiniging van het onderstel vlotter.

Bij het ontwerp van de cabine werd maximaal aandacht besteed aan comfort, toegankelijkheid en zichtbaarheid van het werkgebied. De brede deuropening en de handgrepen maken in- en uitstappen erg gemakkelijk. Verder behoren ook een instelbare stoel en een PPC-besturing tot de standaard uitrusting, wat het comfort verder ten goede komt. De PC22MR-3 is gemakkelijk te onderhouden. Alle periodieke inspectiepunten zijn vlot bereikbaar via de motorkappen van de machine. Verder hoeft u de cabine gewoon omhoog te kantelen om de grotere onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dankzij speciale technische oplossingen heeft men de intervallen voor de meest gebruikelijke onderhoudsopdrachten zoals het smeren en het vervangen van de motorolie, verlengd tot 500 uur.

KOMTRAX™, satelliet Monitoring Komatsu-systeem is standaard op de PC22MR-3. Machinedata is eenvoudig te bereiken. Eigenaars of beheerders kunnen via internet de locatie van hun machines, machineprestaties en servicemomenten bekijken.

 

www.bia-bv.nl

afmetingen in mmafmetingen in mm