Communicatie software Groen, Grond en Infra

4 x Open Dagen

Publicatiedatum: 28-11-2003 20:52
December wordt nog een lekker druk maandje...

Op 12 en 13 december kunt u bij Hanenberg Materieel in Nistelrode uitgebreid kennis maken met de nieuwe Sherpa 100 en Sherpa 200 compacte wielladers voor straatmakerbedrijven en hoveniers.

Van der Spek Vianen houdt op 29 en 30 december zijn open dagen waarbij de nadruk zal liggen op wegenbouw en asfalt. Dat komt omdat Van der Spek sinds enkele maanden Nederlands importeur is voor Dynapac. Daarover kunt u meer lezen in ons artikel vanaf pagina 31. Van der Spek wil o.a. de CS141 statische drierolwals voorstellen die in Nederlandse uitvoering op de markt gaat komen. Verder treft u in Vianen de Demag asfaltspreidmachines, Bell dumpers en Kawasaki wielladers (o.a. de nieuwe 85Z-5 en 90Z-5). De grootste nieuwe machine is ongetwijfeld de Fuchs MHL 434 houtoverslagmachine.

Op deze dagen kunt u ook terecht bij Van der Spek's buurman Beco aan De Limiet in Vianen. Beco begint overigens al op derde kerstdag 27 december met zijn huisshow waarvoor dit jaar ook fabrikanten van machines worden uitgenodigd om de Beco uitrustingsstukken (bakken, sorteergrijpers, Krupp hamers en vergruizers) te tonen. Beco zal vanzelfsprekend getrokken dumperkarren presenteren.

En dan zijn er van 27 t/m 30 december de open dagen bij Collé in Sittard. Dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur. Collé toont u de recente bedrijfsuitbreiding en stelt een breed programma verhuurmachines tentoon. En een ruime hoeveelheid representanten uit het verkoopprogramma. Neuson graafmachines, Kramer wielladers, Manitou verreikers, diverse hoogwerkers, ruwterrein heftrucks, Kärcher hogedruk reinigers, 2- en 4-wielige trekkers, professionele gazonmaaiers en Stihl bosmaaiers en kettingzagen. Daaronder ook een aantal van 250 occasions.

 

Meer nieuws en dat vindt u in de bmbagenda!