Communicatie software Groen, Grond en Infra

3x IHI 17VXE minigraver voor Kruiswijk uit Vlist

Publicatiedatum: 05-09-2011 12:35
Kruiswijk Groep B.V. uit Vlist heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, drie nieuwe IHI 17VXE minigravers in ontvangst genomen.
3X IHI 17VXE 3X IHI 17VXE

De keuze van Kruiswijk voor de IHI 17VXE zit hem vooral in de grote olie opbrengst van deze minigraver. Hierdoor is de machine ideaal voor werkzaamheden met een sloophamer.

De IHI 17VXE is recent toegevoegd aan het leveringsprogramma van Barend Kemp B.V. Deze minigraver weegt 1.625 kg en heeft een vermogen van 14,3 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (980 – 1.300 mm) geeft bij de machine veel stabiliteit. De 17VXE positioneert zich tussen de 12VXE en de 19VXT. Al deze IHI minigraafmachines voldoen aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met krachtige en schonere motoren, precieze bediening en veel comfort voor de machinist. De in de bedrijfskleur gespoten minigraafmachines zijn voorzien van hydraulische snelwissels, extra functies en zijn afgeleverd met drie bakken en een puinriek.

Familiebedrijf Kruiswijk Groep B.V., gelegen in het landelijke plaatsje Vlist, is in 1947 opgericht door de heer J.C. Kruiswijk. Dit van origine loonbedrijf is uitgegroeid tot een groot en veelzijdig bedrijf. Naast grond- en sloopwerk is Kruiswijk actief in o.a. asbestsanering, bodemsanering, groenvoorziening en recycling.

www.kruiswijk.eu
www.kemp-groep.nl

3 stuks IHI 17VXE minigravers voor Kruiswijk uit Vlist3 stuks IHI 17VXE minigravers voor Kruiswijk uit Vlist