Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W voor Van Asselt uit Elspeet

Publicatiedatum: 06-09-2011 07:30
Onlangs bestelde Van Asselt Elspeet zijn eerste nieuwe Doosan. Van Asselt had zoveel goede berichten gehoord over de Doosan, dat de tijd rijp werd om er zelf een aan te schaffen.
Doosan DX140WDoosan DX140W

De machine werd enige tijd geleden besteld en is in de werkplaats van RoAd in Barneveld volledig naar wens van Van Asselt voorzien van de nodige extra’s om meteen na de bouwvak vakantie aan het werk te kunnen.
 
De werkzaamheden van het bedrijf aan de Uddelerweg in Elspeet zijn breed en veelzijdig te noemen: zand- en grindhandel, container verhuur, shovel-, kraan- en vrachtwagenverhuur, en daarbij is Van Asselt is ook aannemer van sloop- en grondwerk. De nieuwe Doosan DX140W is dan ook compleet te noemen en onder andere uitgevoerd met een gedeelde giek, een SMP draaikantelstuk van Pladdet, een uitgebreid pakket hydraulische functies, Alliance banden 600/50-22.5, spatborden, een kettingkist aan beide zijden van de machine en een trekhaak op het dozerblad. Voor extra comfort tijdens het rijden over de weg is de machine uitgevoerd met het zogenaamde LIS–systeem ( Last Isolation System). Kortom een veelzijdige machine voor een veelzijdig bedrijf.
 

www.GrondwerkvanAsselt.nl

Doosan DX 140 W mobiele graafmachine voor Van Asselt uit ElspeetDoosan DX 140 W mobiele graafmachine voor Van Asselt uit Elspeet