Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Van der Ende uit de Lier

Publicatiedatum: 17-09-2011 07:35
Van der Ende Grondverzet uit de Lier heeft een nieuwe ETEC 815-II M mobiele graafmachine uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC, in ontvangst genomen.
ETEC banden kraanETEC banden kraan

De 15 Ton wegende banden machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De vernieuwde ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door ETEC voorzien van hydraulische snelwissel en brede omkeerbare bak, sloop/ sorteer functie, bak/ sorteer omschakeling, afneembare treeplank, geïntegreerde vonkenvanger, Agri banden, Vooruit achteruit op joystick hendel, lastcompensatoir, geïntegreerde trekhaak in schuifblad met stekker, W2 beveiliging, camerasysteem op ballast en ingebruikname keuring door TUV Nederland. Deze complete machine met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor Van der Ende Grondverzet.

www.etec.nl

ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Van der Ende uit de LierETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Van der Ende uit de Lier