Communicatie software Groen, Grond en Infra

Primeur: KATO HD308 US V voor Scholman uit Nieuwegein

Publicatiedatum: 19-09-2011 07:45
Jos Scholman Bedrijven uit Nieuwegein heeft uit handen van Jan van Vulpen, bedrijfsleider bij Barend Kemp, de vernieuwde KATO HD308 US V midigraver in ontvangst genomen.
KATO minigraverKATO minigraver

“De combinatie van de uitstekende service en centrale ligging van Kemp, de betrouwbaarheid, degelijkheid en de moderne uitstraling van deze nieuwe KATO zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor deze machine.“ zegt Jos Scholman.

Scholman is naast klant van Barend Kemp BV al jaren een trouwe klant van Huur&Stuur BV, de verhuurafdeling van Kemp. Hier is men voor eerst in aanraking gekomen met KATO en hebben de machinisten van Scholman de prestaties en de degelijkheid van de KATO’s leren waarderen. Vooral de 8 tons binnendraaier op rubberen rupsen van KATO is bij uitstek geschikt voor de werkzaamheden op en rond een bouwplaats. Daarnaast is een dergelijke 8 tonner inclusief bakken en een dieseltank uitstekend te vervoeren op een BE-combinatie. Hierdoor is men snel en flexibel inzetbaar. De vaste machinist op deze KATO is zeer enthousiast over het bereik en de prestaties van de vernieuwde 308. Overigens is dit al de derde KATO voor Scholman. 

De 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, een rotatie- en maaikorffunctie, een gereedschapskist op de onderwagen en de voorbereiding voor een vacuümunit. De KATO HD308 US V is afgeleverd met drie bakken en een puinriek. Met een vermogen van 54,4 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling op het materieel van Scholman.

www.kemp-groep.nl

KATO HD308 US V midikraan voor Jos Scholman uit Nieuwegein KATO HD308 US V midikraan voor Jos Scholman uit Nieuwegein