Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX210LC-3 voor Smits uit Baarland

Publicatiedatum: 26-09-2011 09:35
Hitachi dealer Pladdet BV leverde opnieuw een nieuwe rupsgraafmachine af bij Loon- en grondverzetbedrijf Smits B.V. in Baarland. Dit keer betreft het een nieuwe Hitachi ZX210LC-3. Eerder dit jaar kocht Smits al een jonge Hitachi ZX135US binnendraaier.
Hitachi ZX210LC-3Hitachi ZX210LC-3

De standaard al zeer complete machine is optioneel extra voorzien van alle hydraulische functies, extra gereedschapskist, Grammer Actimo luchtgeveerde stoel, treeplanken, extra werklampen enz. Op verzoek van de machinist is er voor de bediening van het kantelstuk een extra bedieningspedaal bijgeplaatst
Verder werd de machine voorzien van een hydraulisch snelwissel, brede bak en een hydraulisch kantelstuk. De machine wordt voor allerlei werkzaamheden ingezet, zoals grondwerken en beschoeiingwerkzaamheden.

Loon- en grondverzetbedrijf Smits B.V. is werkzaam in kraanverhuur, grondverzet, loonwerk, sloten maaien en reinigen van duikers.

www.smitsgrondverzet.nl

Hitachi ZX 210 LC-3 rupsgraafmachine voor Smits uit BaarlandHitachi ZX 210 LC-3 rupsgraafmachine voor Smits uit Baarland