Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N voor Blommesteijn uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 03-10-2011 07:15
Loon- & Verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit Zevenhoven heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minikraanIHI 38N minikraan

Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine is voorzien van vele extra’s en afgeleverd met twee bakken. Extra’s zoals een sloopsorteerfunctie met voetpedaalbediening, slangbreukbeveiliging, gereedschapskist, overdrukkast en airconditioning. De minigraver is door de reclameafdeling van Kemp voorzien van professionele bedrijfsbelettering

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is dit alweer de tweede IHI 38N voor Blommesteijn. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst.

De 38N heeft een eenvoudig demontabele cabine wat het werken zonder cabine mogelijk maakt. Sloop- en renovatiewerkzaamheden in gebouwen zijn veel voorkomende werkzaamheden voor de firma Blommesteijn, naast het gebruikelijke grondverzet en het agrarische loonwerk.

www.kemp-groep.nl
www.blommesteijn.nl

IHI 38N rupsminigraver voor Loon- & Verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit ZevenhovenIHI 38N rupsminigraver voor Loon- & Verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit Zevenhoven