Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cor Beets Cultuurtechniek uit Purmerend

Publicatiedatum: 03-10-2008 09:15
Snelle hulp, minder files Entreeding.com verbetert contacten en prestaties Wat te doen als je buiten de regio een klus hebt, maar al het eigen materieel is alleen op de korte afstand inzetbaar? Dan kijk je op Entreeding.com en zie je direct of er een oplossing ter plaatse is. Eén klik en het is geregeld, zo weten ook Frank Beets en Renzo van der Burg uit ervaring.

“Nog even dit gesprek afmaken”, fluistert Renzo van der Burg van J.M. van Vliet Loon- en Verhuurbedrijf uit Ter Aar. Hij klikt met de muis naar het scherm van entreeding.com en ziet in één oogopslag dat de gevraagde machine beschikbaar is. Nog een klik verder en het contact met de verhuurder is gelegd. De opdrachtgever aan de andere kant van de lijn is tevreden, morgen voert Van Vliet de klus uit.

Over en weer gemak
“We hebben een grotere graafmachine nodig voor het afwerken van bermen langs een nieuwe bestrating op locatie net boven Amsterdam”, legt Renzo uit als hij het telefoongesprek heeft beëindigd. “Op dit moment hebben we daarvoor geen machines, maar Cor Beets uit Purmerend wel, zag ik op Entreeding.com. We maken wel vaker over en weer gebruik van elkaars materieel. Via de website is dat sneller gedaan, dan met een belrondje. En dankzij de headset heb ik de handen vrij om meteen de gegevens te verwerken.”
Een dag later zien we de kraan van Cor Beets Cultuurtechniek uit Purmerend aan het werk voor Van Vliet. “Entreeding.com is voor mij elke dag vaste kost”, vertelt planner Frank Beets enthousiast. “De site is voor ons een ideaal bemiddelingsbureau. Het is overzichtelijk, snel en niet alleen voor de GWW-sector een uitkomst. In dit geval hoeft Van Vliet niet met zijn kraan hier naar toe te komen, dat scheelt ook weer files rondom Amsterdam en daar profiteren we allemaal van. Prima toch!”
 
Entreeding.com is hèt hulpmiddel om de inzet van materieel, personeel en grondstoffen binnen de Grondverzet, Weg- en Waterbouw te optimaliseren. Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een ‘digitaal marktplein’ waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder heeft elk deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto’s en eigenschappen.
 

www.beetsgroep.nl

 Frank Beets: “Zodra ik een kraan over heb, zet ik hem op Entreeding.com. Voor je het weet is er weer werk voor. En als ik zelf wat nodig heb, vind ik het ook vrijwel meteen” Frank Beets: “Zodra ik een kraan over heb, zet ik hem op Entreeding.com. Voor je het weet is er weer werk voor. En als ik zelf wat nodig heb, vind ik het ook vrijwel meteen”