Communicatie software Groen, Grond en Infra

Blokland BV uit Ter Aar

Publicatiedatum: 03-10-2008 09:20
Verboon vindt Blokland op het web Website-service en wederzijdse contacten via Entreeding.com De minigraver die Verboon Aannemings- & Verhuurbedrijf nodig had voor kabelwerk in Zwammerdam vond zij via Entreeding.com snel bij Blokland. Via een handige link naar Blokland's eigen website is hun complete overzicht aan materieel en mogelijkheden te zien. Dating binnen het grondverzet was nog nooit zo makkelijk.

Entreeding.com is de marktplaats voor de GWW. Vinden en gevonden worden is simpel, snel en zeker. “Wij zochten een minikraan in de buurt van Zwammerdam. Een paar kilometer verderop in Ter Aar, had Blokland hem vrijgemeld op Entreeding.com. Ik ken dit bedrijf al jaren, maar mocht dat niet het geval zijn, dan heb je ook meteen alle contactgegevens erbij. Completer en sneller is nauwelijks mogelijk.” Met enkele zinnen beschrijft Jan Verboon van het gelijknamige Aannemings- en Verhuurbedrijf uit Den Haag de werking van Entreeding.com. De site is voor hem het snelle trefpunt binnen de GWW-branche. Van machines, tot personeel en producten, vrijwel alles is er te vinden en aan te bieden. “Als je net als wij net iets breder wil zoeken dan binnen een vaste straal in de regio, dan is Entreeding.com echt een uitkomst Het mooie is dat je direct kunt doorklikken naar de site van je aanstaande partner. Dat werkt zeker zo verhelderend.”


Lekker flitsend
Voor Blokland BV uit Ter Aar, werkt Entreeding op dezelfde manier. Inhuren of verhuren, de contacten zijn snel gelegd. “Over en weer maken bedrijven gebruik van de site”, stelt Frans Blokland. “Internet is in onze branche niet meer weg te denken.”
Medewerker Sam Mbarki zorgt dat alle gegevens van Blokland BV up to date blijven. “De informatie moet goed en actueel zijn, anders werkt het niet”, reageert hij. “Dat geldt ook voor onze eigen presentatie op internet. Via de website-service van Entreeding hebben we onze site een nieuwe uitstraling gegeven. Leuke Flash onderdelen er op, super gewoon zo makkelijk als dat ging. Via de digitale snelweg maakt Entreeding de GWW-markt overzichtelijker en transparanter. De explosieve groei van Entreeding.com is een duidelijke bevestiging.”
 
Entreeding.com is hèt hulpmiddel om de inzet van materieel, personeel en grondstoffen binnen de Grondverzet, Weg- en Waterbouw te optimaliseren. Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een ‘digitaal marktplein’ waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder heeft elk deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto’s en eigenschappen.


Frans Blokland en Sam Mbarki “Via internet werkt onze mini nu aan deze klus van Verboon”Frans Blokland en Sam Mbarki “Via internet werkt onze mini nu aan deze klus van Verboon”