Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gebr. De Kreij uit Giessenburg

Publicatiedatum: 03-10-2008 09:25
De Koning en De Kreij: "Het ideale visitekaartje" Entreeding.com onmisbaar naast telefoon Entreeding.com is het ideale visitekaartje binnen de GWW, zo stellen H. de Koning en gebr. De Kreij. Wat je ook zoekt, waar dan ook, altijd vindt je snel en eenvoudig een bedrijf ter plaatse. Beide bedrijven troffen elkaar op het web en helpen elkaar over en weer uit de brand. En hun klanten? Die horen zelden nee.

“Elke ochtend zet ik de site van Entreeding.com direct op het scherm. De dag kan dan echt beginnen”, stelt Christiaan Koorevaar van Gebr. De Kreij uit Giessenburg. “Het materieel dat in de middag vrijkomt zet ik er meteen op, maar ik kijk uiteraard of er nog zoekopdrachten zijn. Wie weet heeft Marien nog iets nodig…?”

Een kilometer of 40 naar het westen kent Marien Kwakernaak van H. de Koning & Zn. uit Oud-Beijerland vrijwel dezelfde routine. “Entreeding.com is net als de telefoon een verlengstuk van ons werk geworden”, vertelt hij enthousiast. “Het is de ideale en tijdsbesparende zoekmachine om te vinden en gevonden te worden.”


SMS-service erg handig
Marien had onlangs behoefte aan een grotere graafmachine voor een werk ten oosten van Dordrecht. Al het eigen materieel was reeds van huis, dus keek hij op Entreeding.com. Bij Gebr. de Kreij hadden ze net voor die dag hun rupsgraafmachine Liebherr 914 aangemeld als beschikbaar. “In no time hadden we het contact gelegd en was onze vraag beantwoord”, vervolgt Marien.
Christiaan: “Zo zochten wij een tijdje terug een stratenmaker in Limburg, een flink eind uit onze regio kan je wel zeggen. Ook dat was in enkele muisklikken geregeld. Met Entreeding.com ligt heel GWW-Nederland voor je open.”
Niet alleen de landelijke dekking van de site wordt door beide planners als een groot voordeel ervaren. Ook de volledigheid van de informatie is een uitkomst. Van een foto van de betreffende machine, tot en met de aanvullende informatie zoals DTA-kwalificatie van de asbestmedewerkers, alles staat er bij. En dat is nog niet alles. Aanvullende diensten zoals de SMS-service ervaart Christiaan als een zeer zinvolle aanvulling. “Het is nu veel makkelijker om een hele groep medewerkers hetzelfde bericht te sturen”, legt hij uit. “Ook berichten met langere teksten, het is geen probleem. Je doet het gewoon van achter de pc.”
 
Entreeding.com is hèt hulpmiddel om de inzet van materieel, personeel en grondstoffen binnen de Grondverzet, Weg- en Waterbouw te optimaliseren. Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een ‘digitaal marktplein’ waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder heeft elk deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto’s en eigenschappen.

Meer weten?
www.entreeding.com
tel.: 045-528 62 63
 
 


Christiaan Koorevaar: “SMS-versturen, een vrijkomende kraan verhuren of een stratenmaker inschakelen, via de site is het allemaal zo geregeld.Christiaan Koorevaar: “SMS-versturen, een vrijkomende kraan verhuren of een stratenmaker inschakelen, via de site is het allemaal zo geregeld.