Communicatie software Groen, Grond en Infra

Paul Jonk van Jonk b.v. uit Kwadijk

Publicatiedatum: 03-10-2008 09:25
Jonk en Baars kiezen kwaliteit Entreeding.com biedt alle informatie De mini was snel gevonden via entreeding.com. Inclusief de zekerheid van een bekwame machinist en VCA-certificatie. Alle benodigde info staat erbij, en dat scheelt bij het zoeken, zo ondervindt Elroy Harte van J.&J.C. Baars vrijwel dagelijks. Collega Jonk b.v. uit Kwadijk zorgt dat alles volgens afspraak ter plaatse komt.

“Het scherm staat vrijwel de hele dag op entreeding.com”, glimlacht Elroy Harte van J. & J.C. Baars uit Hoofddorp. “Zeker nu het zo druk is en al ons eigen materieel vrijwel continu bezet is. Als er dan een klant belt, kijk ik gelijktijdig op de site om te zien of ik snel iets kan inhuren. Het contact met de verhuurder is dan zo gelegd.”

In dit geval kan Elroy bij collega Paul Jonk van Jonk b.v. uit Kwadijk terecht voor de gewenste minigraver. Er was het nodige grondwerk te doen bij een restauratie- en nieuwbouwproject net ten noorden van Amsterdam. “In dat gebied is het voor ons wat lastiger om het materieel ter plaatse te krijgen”, aldus Elroy. “Jonk is dan vaak voor ons een uitkomst.”

Intensief gebruik
De firma’s Jonk en Baars maken nu ruim een jaar intensief gebruik van entreeding.com. Ze waren al langer lid, maar sinds de flinke groei van de site heeft ook het nuttig gebruik een grote vlucht genomen.

“Alles is afhankelijk van de deelnemers en de input”, reageert Paul Jonk op de locatie waar hun mini voor Baars actief is. “Wij houden ons aanbod en de eventuele vraag zo actueel mogelijk.” Naast het grote overzicht en de snelle zoekfuncties roemt Elroy vooral de volledige informatie over het beschikbare materieel. “De kwalificaties van de machinist worden vermeld, evenals de staat van de machine, de keuring en de VCA-certificatie”, wijst hij op zijn beeldscherm. “Dat is voor ons van levensbelang. De kwaliteit die onze klant van ons vraagt, geldt ook voor het personeel en het materieel dat we inhuren. Zo te zien, en uit ervaring met Jonk, zitten met deze mini helemaal goed.”
 
Entreeding.com is hèt hulpmiddel om de inzet van materieel, personeel en grondstoffen binnen de Grondverzet, Weg- en Waterbouw te optimaliseren. Daar waar men normaal gesproken vele telefoontjes moet plegen voor het gewenste resultaat, beschikt men nu over een ‘digitaal marktplein’ waar men direct een overzicht heeft van beschikbare en gevraagde machines, personeel en grondstoffen. Verder heeft elk deelnemend bedrijf een beknopte website met een overzicht van al het materieel en diensten inclusief foto’s en eigenschappen.


Paul Jonk: “Onze mini kon snel weer in de buurt aan de slag”Paul Jonk: “Onze mini kon snel weer in de buurt aan de slag”