Communicatie software Groen, Grond en Infra

Derde editie van InfraTech Belgium in de steigers

Publicatiedatum: 03-10-2011 18:55
De tweejaarlijkse editie van de vakbeurs infratech Belgium van 14 tot 16 februari 2012 op Flanders Expo is toe aan zijn derde editie.

InfraTech Belgium, nationale vakbeurs voor de grond, water wegenbouw en de verkeersindustrie geeft een compleet en actueel overzicht van de sector en is een ontmoetingsplaats voor aanbieders en opdrachtgevers uit de overheid en het bedrijfsleven.

Bij de vorige editie groeide het aantal bezoekers met 21% t.o.v. de editie 2008, en kende het bezoekersprofiel met 78% beslissingnemers, een hoge graad van belangrijkheid. Bij de 110 deelnemende exposanten van vorige editie gaf 83 % aan dat ze hen vooraf gestelde objectieven behaalden – 90% was meer dan tevreden van de kwaliteit van de bezoekers.

Nieuw in 2012 !
InfraTech Belgium en IFEST slaan de handen in elkaar
Voor het eerst zal InfraTech plaatsvinden samen met IFEST, de grootste milieu- en energiebeurs in de Benelux. Dankzij deze combinatie bieden we een mooi aanbod voor uitvoerders en opdrachtgevers uit de overheidssector die de beurs bezoeken.

Seminaries
De nieuwste trends en ontwikkelingen worden duidelijk toegelicht tijdens een aantal kwaliteitsvolle seminaries die bij een vorige editie enthousiast onthaald werden door het talrijk aanwezige vakpubliek. Thema’s als het uitvoeren van grond- en rioleringswerken (planaanvragen, grondradargebruik, bestekken en grondverzet), tips voor gemeentelijke tijdelijke opslagplaatsen, waterbeheer en –beleid en verkeersleefbaarheid werden uitvoerig behandeld. De seminaries vormen een centra van goedgevulde informatieclusters, als aanvulling op het aanwezige aanbod van exposanten.

De samenwerking tussen Ahoy Rotterdam, organisator van o.a. de succesvolle gww-beurs InfraTech in Nederland met een intensieve marktkennis van de ganse sector en Artexis nv, organisator van tal van vakbeurzen in België, garanderen het kwaliteitslabel dat InfraTech Belgium uitstraalt.
 

InfraTech Belgium in een notendop:
InfraTech Belgium 2012, vakbeurs voor grond-, water, wegenbouw en de verkeersindustie
Datum: van 14 tot en met 16 februari 2012
Openingsuren:
Dinsdag 14 februari 2012 van 10 tot 18 uur
Woensdag 15 februari 2012 van 10 tot 20 uur
Donderdag 16 februari 2012 van 10 tot 18 uur
Locatie: Flanders Expo, hal 8

Meer info?

i-ONE die instaat voor de sales, marketing en organisatie voor Artexis en Ahoy
Klaus Van Cauwenberghe – Nathalie Rasenberg
Tel. +32 (0)9 243 48 40
Tel. +32 (0)2 790 27 47
e-mail: infratech@i-one.be

www.infratechbelgium.be
www.infratechbelgium.be, infratech, belgium, flanders, expo, steigers, in,