Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Van der Grift & Valkenburg uit Utrecht

Publicatiedatum: 28-10-2011 07:25
Rudy Valkenburg van Van der Grift & Valkenburg Infra B.V. uit Utrecht heeft onlangs, uit handen van Ben Kemp, de sleutels van een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 150WAtlas 150W

Deze 15,7 ton wegende mobiele graafmachine heeft een vermogen van 116 pk, een opbreekkracht van 130 kN en is door Kemp volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij aan extra functies, een BMWT startonderbreker en een brandstofvulpomp. De Atlas 150W is afgeleverd met een sorteergrijper en een brede bak.

De Van der Grift en Valkenburg Groep bundelt de krachten van verschillende zelfstandig opererende bedrijven. Schilderwerk, installatietechniek, infra structurele werken, reiniging- en onderhoudswerkzaamheden. Alles onder één dak. Met een personeelsbestand van meer dan honderdvijftig goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers staat de Van der Grift en Valkenburg Groep garant voor optimale uitvoering van de werkzaamheden.

www.kemp-groep.nl
www.vandergriftenvalkenburg.nl

Atlas 150 W mobiele graafmachine voor Van der Grift & ValkenburgAtlas 150 W mobiele graafmachine voor Van der Grift & Valkenburg