Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI IC100 rupsdumper voor De Haan uit Gytsjerk

Publicatiedatum: 31-10-2011 07:10
Loonbedrijf De Haan BV uit Gytsjerk heeft onlangs een nieuwe IHI IC100 rupsdumper in gebruik genomen. Met de opbouw van een speciale laadbak is een dergelijke rupsdumper bij uitstek geschikt als rijdende opvangbak naast een maïshakselaar.
IHI IC100 rupsdumperIHI IC100 rupsdumper

In basis is de IHI IC100 een 13,2 ton wegende rupsdumper op 750 mm rubberen rupsen met een laadvermogen van 12.000 kg. De IHI IC100 kenmerkt zich door een vermogen van 249 pk, een rijsnelheid van maximaal 12 km/h en een lage bodemdruk. Mede hierdoor  zijn deze machines inzetbaar in zeer extreme omstandigheden. De rupsdumpers van IHI gaan verder waar andere stoppen! Door de lage bodemdruk en de brede rubberen rupsen is de schade aan de bodemstructuur beduidend minder dan bij conventionele trekkers met kiepwagens.

Loonbedrijf De Haan BV uit Gytsjerk is breed georiënteerd. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: grond- en loonwerk, machineverhuur, cultuurtechniek, levering van hooi, ruwvoer, zand, grond en biomassa. Loonbedrijf De Haan BV is VCA-gecertificeerd.

Klik hier voor een filmpje van de IHI IC100 in actie
www.kemp-groep.nl

IHI IC 100 mais rupsdumper voor Loonbedrijf De Haan uit Gytsjerk IHI IC 100 mais rupsdumper voor Loonbedrijf De Haan uit Gytsjerk