Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V voor Van Schie uit Mijdrecht

Publicatiedatum: 09-11-2011 08:55
De Van Schie Groep uit Mijdrecht heeft onlangs een tweede KATO HD820-V rupsgraafmachine met verlengde giek in ontvangst genomen. De eerste KATO met verlengde giek werd door Kemp begin juli 2011 afgeleverd.
KATO HD820-VKATO HD820-V

Deze ca. 25 ton wegende rupskraan is uitgevoerd met een verlengde monogiek en lepelsteel, waardoor het graafbereik 12,5m is geworden. De machine is verder  uitgevoerd met alle denkbare opties, zoals proportionele bediening in de joysticks, speciale klemfunctie voor een trilblok, centrale smering en overdruk. Tevens is er een Trimble kraanindicatie systeem ingebouwd door MCS incl. voorbereiding 3D+ GPS.

De Van Schie Groep is een onderneming in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Vanuit Mijdrecht verhuren zij onder andere bruggen, pontons, stalen damwanden en telescoopkranen. Tevens beschikken zij over een eigen grondbank voor de inname en uitgifte van grond en puin.

www.vanschie.com
www.kemp-groep.nl

KATO HD 820-V rupsgraafmachine met verlengde giek voor Van Schie uit MijdrechtKATO HD 820-V rupsgraafmachine met verlengde giek voor Van Schie uit Mijdrecht