Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W voor Lokhorst uit Epe

Publicatiedatum: 16-11-2011 10:30
Nam men eerder reeds een kleine mobiele Doosan, te weten de DX55W en een zware rupsgraafmachine van Doosan, de DX300LC, in gebruik bij Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V., dit keer viel de keuze op de populaire 15 tons mobiele DX140W met hydraulisch verstelbare giek.
Eigen transportEigen transport

Sinds begin dit jaar worden de Doosan graafmachines vanaf 14 ton standaard geleverd met een zogenaamde ROPS-cabine, een cabine met een “Roll-Over-Protection-Structure” voor extra veiligheid van de machinist. Ook is deze nieuwe cabine voorzien van climat-control, een meertalig grafisch LCD kleurenscherm (inclusief camerascherm), een opklapbare voorruit en een dakruit voor optimaal zicht en voor extra comfort een lucht geveerde en verwarmde machinistenstoel. Voor Lokhorst is de cabine voorbereid op overdruk en afgeperst op 100 Pascal, inclusief TAC, digitaal meet- en regelsysteem. In de werkplaats van RoAd is de DX140W onder andere voorzien van proportionele bediening, een Verachtert draai-kantelstuk, brede Alliance enkellucht banden, twee gereedschapskisten met geïntegreerde spatborden, een demontabele trekhaak op het dozerblad, voor- en achteruit rijden in de bedieningshendel, startblokkering W2 inclusief certificaat en om het plaatje compleet te maken een 1,80 meter brede bak. En natuurlijk is ook deze Doosan geleverd met het 5 jaar zekerheidsplan van Doosan.

Aangezien Lokhorst Grondverzet uit Epe beschikt over een ruime materieelvloot, waaronder transportmiddelen, kwam men ook deze Doosan zelf ophalen bij RoAd in Barneveld.

www.lokhorst-grondverzet.nl

De Doosan DX140W van Lokhorst op het werk in AlmereDe Doosan DX140W van Lokhorst op het werk in Almere