Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB250LSA voor G.P. Groot uit Heiloo

Publicatiedatum: 21-11-2011 09:55
Kort geleden leverde Konijn Bouwmachines B.V. uit Wijdewormer weer een nieuwe minigraafmachine van het merk Takeuchi af bij GP Groot Aanneming te Heiloo.
Takeuchi TB250LSATakeuchi TB250LSA

De TB250LSA minigraver is multi-functioneel uitgerust en zal worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden die de GP Groot Aanneming in de wijde omgeving onderhanden heeft. De machine is voorzien van alle hydr. functies, slangbreuk- en startbeveiliging, airco systeem in combinatie met het nieuwste overdruk systeem van Freshfilter, de FFMultibox Basic in roestvaststaal en afgeleverd in de frisse bedrijfskleuren van GP Groot.

Voorts wordt de machine ingezet bij alle andere werkzaamheden die GP Groot Aanneming de klanten kan aanbieden, zoals rioleren, woon- en bouwrijp maken, gladheidbestrijding, beschoeiingen, grond-, straat-, sloop- en saneringswerkzaamheden. Het transport van de machine zal plaatsvinden met een nieuwe Iveco-Veldhuizen combinatie.

www.konijn.com
www.gpgroot.nl

De overhandiging van de sleutels door de heer Kees van Diepen van Konijn Bouwmachines B.V. aan de machinist Tim KunstDe overhandiging van de sleutels door de heer Kees van Diepen van Konijn Bouwmachines B.V. aan de machinist Tim Kunst