Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Blommesteijn uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 23-11-2011 08:10
loon & verhuurbedrijf Blommesteijn BV uit Zevenhoven heeft een nieuwe ETEC 815-II M uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC grondverzetmachines, in ontvangst genomen.
ETEC 815 II METEC 815 II M

Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De vernieuwde ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door ETEC voorzien van hydraulische snelwissel en brede omkeerbare bak, sloop/ sorteer functie, Agri banden, geïntegreerde trekhaak in schuifblad met stekker, extra grote opstap, extra werkverlichting, W2 beveiliging, camerasysteem op ballast en ingebruikname keuring door TUV Nederland. Deze completen machine met bedrijfsbelettering is een prima vervanging van de ETEC 814 M.

Blommesteijn BV is al meer dan 45 jaar actief in de agrarische sector en in het grond en sloopwerk. Blommesteijn is opgericht in 1965 door Cor blommesteijn. Het begon met 2 mensen in dienst later in de jaren is Blommesteijn uitgegroeid tot 11 vaste medewerkers.

www.blommesteijn.nl
www.etec.nl

ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Blommesteijn uit ZevenhovenETEC 815-II M mobiele graafmachine voor Blommesteijn uit Zevenhoven