Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 80VX voor Van der Spek uit Waddinxveen

Publicatiedatum: 24-11-2011 07:20
Loonbedrijf I.A. van der Spek uit Waddinxveen heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 80VX binnendraaier in ontvangst genomen.
IHI 80VX minikraanIHI 80VX minikraan

Deze 8,0 ton wegende rupsgraafmachine is door de professionals van Barend Kemp onder andere voorzien van een sorteer- en maaikorffunctie, kruisbediening, brede stalen rupsen, extra ballast en een brandstofvulpomp. Belettering is verzorgd door de reclameafdeling van Kemp.

Deze binnendraaier heeft een moderne motor volgens de TIER III specificaties met een vermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 55 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse. Het lage geluidsniveau, de luxe cabine en hoge rijsnelheid (4,3 km/u) maken deze sterke binnendraaier erg geliefd binnen de acht tons klasse. De IHI 80VX wordt onder andere ingezet in het slootwerk.

Op zaterdag 17 december 2011 viert Loonbedrijf van der Spek haar 25-jarig jubileumfeest. Van der Spek verricht dus al 25 jaar alle werkzaamheden die op een agrarisch bedrijf voorkomen, zoals; maaien, kuilen, balenpersen, slootwerk, mestdistributie, bemesting, frezen, zaaien, ploegen, eggen, kilveren en grondverzet. Het grondverzet is een steeds belangrijker aan het worden. Mesttransport en de distributie van  mest is een specialisme van van der Spek. De klantenkring van Van der Spek bevindt zich hoofdzakelijk in Zuid-Holland en Utrecht.

www.loonbedrijfvanderspek.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 80 VX minigraver voor I.A. van der Spek Loonbedrijf B.V. uit Waddinxveen IHI 80 VX minigraver voor I.A. van der Spek Loonbedrijf B.V. uit Waddinxveen