Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ritchie Bros. sluit 2011 af met zes materieelveilingen

Publicatiedatum: 24-11-2011 12:05
Ritchie Bros. Auctioneers (NYSE en TSX: RBA), ‘s werelds grootste industriële veilinghuis, zal in de laatste weken van 2011 zes materieelveilingen zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen houden in Europa en het Midden Oosten.

In totaal zullen er meer dan 7000 items verkocht worden in deze veilingen, waaronder een groot aanbod van bouw- en grondverzetmachines, transportvoertuigen en items, landbouwmachines, kranen en veel meer gebruikte en ongebruikte machines, trucks en toebehoren.

In de eerste 9 maanden van 2011 verkocht Ritchie Bros. al meer dan 34.000 items bij veilingen in Europa en het Midden Oosten. Het veilingbedrijf verkoopt doorgaans meer materieel in het vierde kwartaal van het jaar in deze regio.

“Voor het einde van het jaar zijn er veel bedrijven die hun vloot upgraden of uitbalanceren, waarvoor onze aankomende veilingen uitstekende gelegenheden zijn,” aldus Guylain Turgeon, Managing Director EMEA, Ritchie Bros. Auctioneers. “Bedrijven die ervoor kiezen om bij ons materieel en trucks te verkopen hechten waarde aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze veilingmethode. Bieders vanuit de hele wereld doen mee in de veilingen, omdat zij machines en trucks nodig hebben om hun lopende projecten af te ronden. Zij weten dat we veel materieel aanbieden en alles verkopen aan de hoogste bieders tijdens de veilingdagen.

Een veilingkalender, materieel informatie met hoge resolutie foto’s en meer informatie is te vinden op de website.

www.rbauction.com.