KATO HD515 MR voor Treur uit Wilnis

Gepubliceerd op 29-11-2011 08:30
Stephan Treur uit Wilnis heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe KATO HD515 MR rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
 KATO HD515 MR KATO HD515 MR

Deze 15,0 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, kruisbediening, overdrukvoorbereiding, slangbreukbeveiliging, extra werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen. De machine is afgeleverd met 3 bakken. De belettering is verzorgd door de reclameafdeling van Kemp. Hierdoor was de kraan direct inzetbaar. Deze compact draaiende rupsgraver kenmerkt zich verder door een motorvermogen van 93 pk en een bakkracht van 98 kN.

Stephan Treur is gespecialiseerd in duikerreiniging. Duikers van 80 cm doorsnede worden gegarandeerd schoon. Daarnaast is Treur actief in de machineverhuur en grondwerkzaamheden in de GWW.

www.stephantreur.nlwww.kemp-groep.nl
 KATO HD 515 MR rupsgraafmachine voor Stephan Treur uit Wilnis KATO HD 515 MR rupsgraafmachine voor Stephan Treur uit Wilnis

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!