Communicatie software Groen, Grond en Infra

Teruggevonden: Gestolen Schäffer wiellader snel teruggevonden in Nederland

Publicatiedatum: 05-12-2011 17:20
Half november werd bij aannemer uit de Belgische kustregio een Schäffer wiellader ontvreemd. Dankzij de Traxgo applicatie (track & trace systeem), welk geïnstalleerd was op de machine, werd zij gelukkig snel gelocaliseerd, tesamen met ander gestolen materieel.
Schäffer wiellader (niet de gestolen machine)Schäffer wiellader (niet de gestolen machine)

“De naam van de aannemer, gevestigd aan de Belgische kust, en de exacte vindplaats in Nederland, mogen om onderzoeksredenen, niet vrijgegeven worden”, aldus Bart Cappon van Traxgo.

Eens te meer blijkt dat het beveiligen van bouwmachines belangrijk is. Bart Cappon bespreekt hierna kort de gevolgen van diefstal en voordelen van machinebeveiliging op.

Welke zijn de objectieve, negatieve gevolgen van een diefstal?
Een verlies aan comfort, spanning en stress, afwachten of de machine teruggevonden wordt, heel wat tijd die opgaat in het verwittigen van politiediensten, de verzekering, alle administratieve rompslomp, het zoeken en realiseren van een (voorlopige) oplossing voor het probleem,… .

Welke concrete voordelen verschaft een samenwerking?
Uw machine kan ultrasnel gerecupereerd worden dus het volgende is voltooid verleden tijd geworden: het geloop en vele telefonische contacten met de verzekeringsmaatschappij, politiediensten, medewerkers … Heel wat administratie wordt tot een minimum herleid. Het zoeken naar een vervangmachine om toch in de mate van het mogelijke de normale ondernemingsactiviteiten te kunnen verder zetten (met alle supplementaire financiële kosten die daarmee gepaard gaan). Gedaan met negatieve stress die ervoor zorgt dat de productiviteit en motivatie van het management en de werknemers aangetast wordt…

Samenvattend de pluspunten: veiligheid, tijdbesparing, geldbesparing, comfort en eventueel een substantiële vermindering van de verzekeringspremie.

 

Wilt u meer hierover te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Contacteer Traxgo dan per telefoon op nr. +32 (0)56 49 35 87, stuur een mail naar info@traxgo.be of bezoek de website:

 

www.traxgo.be
www.entreeding.com/bedrijven/traxgo

Gestolen, Schäffer, wiellader, snel, teruggevonden, in, Nederland, traxgo, track, trace, diefstal, bouwmachines