Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 IHI minigravers voor Oskam uit Utrecht

Publicatiedatum: 08-12-2011 10:00
Aannemersbedrijf Oskam B.V. uit Utrecht heeft onlangs drie nieuwe IHI’s in ontvangst genomen. De twee IHI 38N minigravers en de IHI 55N midigraver in de karakteristieke groene kleur zijn een aanvulling op het al ruime programma, voornamelijk IHI minigravers, van Oskam.
3x IHI mini's 3x IHI mini's

Door Kemp zijn de machines onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, slangbreukbeveiliging, extra functies, airconditioning, roetfilter en een gereedschapskist. De IHI 38N weegt 3,65 t, heeft een vermogen van 27,3 pk, is 155 cm breed en heeft een bakkracht van 26,5 kN. De IHI 55N voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 55,5 pk en een opbreekkracht van 37 kN is deze machine een prima aanvulling voor Oskam.

Oskam is een veelzijdig aannemersbedrijf, gespecialiseerd in bodemsanering en asbestverwijdering. Van inventarisatie tot en met het vrijgeven van een gebouw of perceel grond, kunt u bij Oskam terecht. Oskam heeft veel ervaring in infrastructurele projecten, renovatiesloopwerken, totaal-sloopwerken, groenvoorziening en het opsporen van conventionele explosieven. Dit van oudsher echt Meerns bedrijf kan terugkijken op een rijke historie en een ongekende groei.

www.oskam.nl
www.kemp-groep.nl

3x IHI minigravers voor Oskam uit Utrecht3x IHI minigravers voor Oskam uit Utrecht