Communicatie software Groen, Grond en Infra

4 Knikmops 130 voor Hoogstraten in Dodewaard

Publicatiedatum: 09-12-2011 07:35
Recent zijn er door De Schans uit Hedel 4 in bedrijfskleur en bestickerde Knikmopsen type 130 afgeleverd bij Hoogstraten Wegenbouw B.V. te Dodewaard.
Knikmops minishovelKnikmops minishovel

De Knikmopsen zijn  voorzien van Bosch Rexroth pompen. Dichte bakken, palletvorken en de veelzijdige tegelrieken werden geleverd. De Knikmopsen zelf werden voorzien van hydraulische snelwissel systemen en van zwaai- & werklampen. Hoogstraten Wegenbouw B.V. heeft verder gekozen voor het nieuwste type veegmachine.

De Schans, van start gegaan op 1 juni 1994 en gevestigd te Hedel, onmiddellijk gelegen naast de A2, is al jaar en dag een vertrouwd begrip voor elke ondernemer, die zich heeft gespecialiseerd in de stratenmakers- en hoveniersbranche. Ook bedrijven uit de agrarische sector en die zich toeleggen op de bouw, constructie en grondverzet, hebben De Schans leren kennen als een toegewijd bedrijf dat, net als de klanten zelf, constant “aan de weg” blijft timmeren. Met de Rollmops is het begonnen, maar samen met de zeer succesvolle Knikmops 90 en 130 maakt nu ook de Knikmops 250 volwaardig deel uit van het leveringspakket van De Schans B.V.

De Schans levert alle denkbare producten op maat. Leveren waar de klant om vraagt, ook al bestaat het nog niet. De klant verzint, De Schans levert of maakt het. Deze betrokken opstelling bewijst telkens weer van onschatbare waarde te zijn voor de klanten. Hoogstraten Wegenbouw B.V. in Dodewaard en sinds 2003 bekend met de al eerder genoemde Knikmopsen, hulpstukken en overig materiaal dat De Schans levert.

www.deschansbv.nl
www.hoogstratenwegenbouw.nl

4  keer Knikmops 130 mini- shovels voor Hoogstraten Wegenbouw B.V.  in Dodewaard4 keer Knikmops 130 mini- shovels voor Hoogstraten Wegenbouw B.V. in Dodewaard