Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX85USB-3 voor Jaro uit Ouddorp

Publicatiedatum: 10-12-2011 08:50
Opnieuw leverde Pladdet een Hitachi graafmachine bij Jaro in Ouddorp. Deze keer betrof het voor beiden een primeur. Als eerste kocht Jaro namelijk een HITACHI ZX85USB-3 rupskraan met een hydraulisch verstelbare hoofdarm.
Hitachi ZX85USB-3Hitachi ZX85USB-3

Verder is de machine compleet uitgevoerd als de al eerder geleverde machine, inclusief alle hydraulische functies, een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, kettingkist in de onderwagen en een uitgebreid werkverlichtingspakket.

De Hitachi ZX 85 USB-3 is ondertussen een zeer populaire rupsgraafmachine. De uitstekende graafeigenschappen in combinatie met de korte draaicirkel en swingboom, de ruime, luxe cabine met uitgebreid LCD display maken dit type tot een succesnummer.

JARO is een gezond groeiende onderneming met een echte no-nonsense mentaliteit. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van grondwerken, kraanverhuur, bestratings-werkzaamheden, groenonderhoud en ook slootonderhoud. Ook voor het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen en beschoeiingen kunt u bij Jaro terecht.

www.jarokraanverhuur.nl

Hitachi ZX 85 USB-3 rupsmidigraver voor Jaro uit OuddorpHitachi ZX 85 USB-3 rupsmidigraver voor Jaro uit Ouddorp