Communicatie software Groen, Grond en Infra

ATF kiest voor extra veiligheid met ballonverlichting op zijn bandenkranen

Publicatiedatum: 15-12-2011 10:00
Dat wegenbouwer ATF (Zandvliet) kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel draagt is reeds lang bekend. Voortdurend worden daarom technieken en oplossingen gezocht die een fundamentele verbetering garanderen voor de algemene uitvoering van wegenwerken. Met de aanvang van de periode van het “winteruur” en de daarbij horende donkere werfomstandigheden heeft ATF op zijn bandenkraan een ballonverlichting geplaatst.
ballonverlichtingballonverlichting

De halogeenstralers die standaard op een bandenkraan staan geven slechts plaatselijk verlichting vooraan en achteraan van de bandenkraan. De nieuwe ballonverlichting zorgt ervoor dat de volledige omgeving (360°) rondom de bandenkraan is verlicht, ook naast de machine en over een zeer grote oppervlakte. Dit alles zonder verblind te worden, en met geringe schaduw.

Voor gedelegeerd bestuurder Leon Frijters van ATF NV was de keuze snel gemaakt. “De ballonverlichting is snel monteerbaar en geeft de kraanmachinist een optimale verlichting. Hierdoor is er geen rendementsverlies en blijft de afwerkingsgraad van de werken gegarandeerd.”

“Deze ballonverlichting werkt op 24 V maar ook toestellen op 12 V en 220 V zijn beschikbaar, met verschillende lichtsterktes. Dit type verlichting kan geplaatst worden op alle wegenbouwmachines of werven”, aldus Werner Van Hoof (firma Van Hoof W. bvba), leverancier van de ballonverlichting.

Voor meer info:
 

www.vanhoofw.be
www.atf.be

Bandengraafmachine met ballonverlichting aan het werkBandengraafmachine met ballonverlichting aan het werk
ballonverlichting, bandenkraan, graafmachine, verlichting, Van, Hoof, werner, w, atf, zandvliet, werven, veiligheid