Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX140W-3 voor Van de Klundert uit Oud Vossemeer

Publicatiedatum: 23-12-2011 07:45
Onlangs nam Loon- en Grondverzetbedrijf Van de Klundert BV uit Oud Vossemeer een gloednieuwe Hitachi ZX140W-3 mobiele graafmachine in ontvangst.
Hitachi ZX140W-3Hitachi ZX140W-3

Deze machine is standaard al zeer uitgebreid uitgevoerd met dubbelwerkende sloophamerfunctie, rotatiefunctie, slangbreukventielen, en twee camera’s (een voor achteruitkijken en een aan de rechterzijkant). Deze ZX140W-3 is verder nog voorzien van een tweedelige boom, Nokian banden, maaifunctie, LS veersysteem, Verachtert hydraulische snelwissel en slotenbak en een steun voor de knijperbak.

Loon- en Grondverzetbedrijf Van de Klundert BV is een veelzijdig bedrijf, dat zich hoofdzakelijk bezighoudt in de dienstverlenende sector voor de branches: Bouw- en aannemingsbedrijven, agrarische sector, gemeentes, handel en industrie. Uiteraard kunnen we ook de particuliere markt voorzien van een zeer breed dienstenpakket.

www.vdklundertbv.nl
www.entreeding.com/vdklundertbv/hitachiZX140W-3

Hitachi ZX 140 W-3 mobiele graafmachine voor Van de Klundert uit Oud VossemeerHitachi ZX 140 W-3 mobiele graafmachine voor Van de Klundert uit Oud Vossemeer