Communicatie software Groen, Grond en Infra

Rotar equipment voor Van Werven uit Oldebroek

Publicatiedatum: 03-01-2012 10:35
Grondverzetbedrijf Van Werven B.V. uit Oldebroek heeft onlangs door Rotar International B.V. te Genemuiden nieuwe trommels, schudbakken en sorteergrijpers geleverd gekregen.
Rotar equipment Rotar equipment

Van Werven uit Oldebroek is leverancier van diensten en producten op het gebied van afvalinzameling & Verwerking, Energie & grondstoffen en Infra. Het motto hierbij is ‘Duurzaam ondernemen met mens en techniek’’.  Het vernieuwen en uitbreiden van de uitrustingen voor het machinepark  past dan ook helemaal in deze strategie volgens Cor van Werven.

Zo werden o.a. een aantal Rotar Cleaners, bedoelt om stenen schoon te maken en het zeven van grond, vervangen door nieuwe types. Ook werd geïnvesteerd in een aantal nieuwe Rotar Schudbakken zodat Van Werven voor ieder type wiellader een passende Schudbak heeft.
Ook kocht Van Werven twee Non rotator grijpers welke bedoelt zijn voor de onlangs aangeschafte draaikantelstukken. Met deze vervanging en uitbreiding is Van Werven op het gebied van uitrustingsstukken in ieder geval klaar voor 2012.

www.vanwerven.nl
www.rotar.nl

Rotar trommels, schudbakken en sorteergrijpers voor Van Werven uit OldebroekRotar trommels, schudbakken en sorteergrijpers voor Van Werven uit Oldebroek