Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD308 US V voor Verburg uit Nieuwerbrug a/d Rijn

Publicatiedatum: 05-01-2012 08:25
Loonbedrijf W. Verburg uit Nieuwerbrug aan den Rijn heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe KATO HD308 US V rupsminigraver in ontvangst genomen.
KATO HD308 miniKATO HD308 mini

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, een sloopsorteer- en maaikorffunctie, een gereedschapskist op de onderwagen, een treeplank en nog meer extra’s die het de machinist comfortabeler maken. Daarnaast is de 308 is door de reclamestudio van Kemp voorzien van professionele belettering.

De nieuwe generatie Kato’s kenmerken zich door een hoogwaardig design, een lager brandstofverbruik en de uitstekende bediening en prestaties. Ook het onderhoud is door ruime toegankelijkheid verder vereenvoudigd. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling op het materieel van Verburg.

Loonbedrijf W. Verburg is al meer dan 58 jaar actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, cultuurtechniek en het agrarische loonwerk. Voor zowel grote GWW-projecten bij aannemers, als kleine (tuin)projecten bij particulieren bent u bij Verburg aan het juiste adres.

www.kemp-groep.nl
www.loonbedrijfwverburg.nl

KATO HD308 US V rupskraan voor Verburg uit Nieuwerbrug a/d Rijn KATO HD308 US V rupskraan voor Verburg uit Nieuwerbrug a/d Rijn