Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 820-II M voor Woud Wormer uit Westknollendam

Publicatiedatum: 06-01-2012 07:35
Woud Wormer B.V. uit Westknollendam heeft onlangs, uit handen van Wouter Spaan medewerker bij ETEC importeur, een nieuwe ETEC 820-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
ETEC 820-II M ETEC 820-II M

Deze 21 Ton wegende machine is uitgerust met steunpoten en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 164 pk. Een opbreekkracht van 125 Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van, sloop/ sorteer functie bediend via joystick knoppen, Draaikantelstuk SMP ST22, camera systeem en extra werkverlichting. Deze in bedrijfskleuren gespoten machine is met zijn ruime uitrusting een prima aanvulling voor Woud Wormer B.V. 

Woud Funderingstechniek en Verhuur is volledig gespecialiseerd in het verlenen van een complete service op het gebied van funderingstechniek en damwandtechniek. Zij adviseert haar klanten, maar levert ook alle materieel voor het realiseren van gedegen constructies op het gebied van funderingen en damwanden. Woud Wormer B.V. beschikt over een uitgebreid assortiment stalen damwanden van hoogwaardige kwaliteit. Het aanbrengen en transporteren van de stalen damwanden gebeurt volledig in eigen beheer.

www.etec.nl
www.woud.nl

ETEC 820-II M mobiele graafmachine voor Woud Wormer uit Westknollendam ETEC 820-II M mobiele graafmachine voor Woud Wormer uit Westknollendam