Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Bakker uit Leimuiden

Publicatiedatum: 10-01-2012 07:45
Loon- en verhuurbedrijf R. Bakker uit Leimuiden heeft onlangs, uit handen van Folkert Smeets vertegenwoordiger bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minikraanIHI 38N minikraan

Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is voorzien van vele extra’s. Extra’s zoals een hamer- en rotatiefunctie met proportionele bediening, slangbreukbeveiliging, een startonderbreker, bovenuitlaat en extra werkverlichting. De machine is door Kemp voorzien van belettering.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine net een slag zwaarder dan de 3 tons machine die de firma Bakker heeft ingeruild. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. De 38N heeft een eenvoudig demontabele cabine wat het werken zonder cabine eenvoudig mogelijk maakt.

Loon- en verhuurbedrijf R. Bakker uit Leimuiden is een eenmanszaak sinds 2000 en is vooral actief in het sloop- en grondwerk. Op dit moment is Bakker werkzaam bij de bloemenveiling voor de BAM. Op deze klus zal de IHI 38N zijn eerste werk gaan verrichten.

www.kemp-groep.nl

IHI 38 N minigraver voor R. Bakker uit LeimuidenIHI 38 N minigraver voor R. Bakker uit Leimuiden