Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo A30F dumper voor De Haan uit Voorst

Publicatiedatum: 11-01-2012 07:50
Gebr. De Haan Bussloo B.V. vierde onlangs het vijftig jarig bestaan en verraste trouwe werknemer en jubilaris Wim Pelgrim met een Volvo dumper A30F.
Volvo A30F dumperVolvo A30F dumper

Het geheim bleef geheim en werd een verrassing toen de geheel nieuwe Volvo A30F tijdens de druk bezochte ‘Open Huis dag’ het terrein aan de Bussloselaan op kwam rijden. Een zichtbaar ontroerde Wim, die vijfentwintig jaar in dienst is, kreeg de sleutels van de dumper overhandigd. Directeuren Guido en Roy de Haan kijken met plezier terug op een mooie dag. Goede investering “Onze ooms Jan en Herman en onze vader Tonnie zijn vijftig jaar geleden begonnen met Volvo machines. Deze werden geleverd door Kuiken Volvo dealer Obbink uit Winterswijk”, vertelt Guido. “Wij zijn op dezelfde voet doorgegaan omdat we graag Volvo willen en omdat de prima service, de korte lijnen, vakkennis en onderdelenleveringen via nachttransport én de vertrouwensband band met Obbink ons veel waard is.” “Om Volvo kun je moeilijk heen. Volvo is één van de besten, of het nu gaat om bouwkwaliteit, comfort en ruimte in de cabine of de hoge inzetbaarheid van de machine. Ook vanuit economisch oogpunt is de Volvo een goede aanschaf, denk bijvoorbeeld aan het gunstige brandstofverbruik en de relatief hoge restwaarde van de machine. Een Volvo is een goede investering voor de toekomst”, doet broer Roy een duit in het zakje.

De A30F is volgens Guido de zevende Volvo dumper voor Wim. “De eerste was een DR860. We hebben vijf Volvo dumpers en een Volvo wiellader L90E. De nieuwe dumper hebben we op brede banden laten zetten, dat scheelt merkbaar. Je kunt beter manoeuvreren op drassig terrein. We kunnen nu per dag makkelijk 2100 kuub zand verplaatsen. De cyclustijd is korter, dat is ook gunstig voor het brandstofverbruik.”

 “Om duurzaamheid kun je niet meer heen. CO² uitstoot verminderen is een van de zaken waar onze organisatie zich, net als Volvo, op richt. We maken gebruik van GPS 3D-machinebesturing op onze energiezuinige machines om projecten efficiënt uit te voeren. Daarom is De Haan uitgekozen tot ‘Ondernemer die behoort tot de duurzame 100 stedendriehoek, regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen’. Dat is een hele eer.”

De hoofdmoot van de werkzaamheden van Gebr. De Haan Bussloo B.V. bestaat uit het bouwrijp maken van terreinen, boven en onderafdichtingen van stortplaatsen, aanleg van wegen en ecologische zones in natuurgebieden en de voorbereidingen van infrastructuur. Guido en Roy zijn trots op hun bedrijf en op hun tien betrouwbare medewerkers tussen de 61 en 22 jaar.

www.dehaanbussloo.nl
www.entreeding.com/gebr-de-haan-bussloo-bv/volvo-a30f-dumper

Volvo A 30 F dumper voor Gebr. De Haan Bussloo B.V uit Voorst gem VoorstVolvo A 30 F dumper voor Gebr. De Haan Bussloo B.V uit Voorst gem Voorst