Communicatie software Groen, Grond en Infra

Alkobel gaat met nieuwe look 2012 in

Publicatiedatum: 11-01-2012 09:50
De catalogus 2012 van is klaar! De kaap van 3.700 artikels is behaald en dat wordt gevierd. Daarom kregen de website en web shop www.signalisatie.be een nieuwe look-and-feel. Bovendien wordt er een koopjeshoek gelanceerd en zullen promoties via de "e-nieuwsbrief" worden aangekondigd.

Het begon met de sporadische invoer van verkeerskegels. Nu telt de nieuwe catalogus 2012 ruim 3.700 artikels en bestrijkt daarmee een zeer breed productassortiment in signalisatie, weg- en werfuitrusting & veiligheidsmaterialen. Aannemers & bouwbedrijven, overheden en hun openbare diensten en resellers hebben dus een ruime keuze. 

Klanten kunnen ook online terecht om artikels op te zoeken en te bestellen want de volledige catalogus is in de web shop geïntegreerd. De vernieuwde online omgeving is ontworpen met het oog op optimale gebruiksvriendelijkheid en transparantie. Een artikel zoeken wordt bijgevolg nog makkelijker. Zo zijn bijvoorbeeld technische eigenschappen en bijhorende documenten vlot te linken aan een bepaald product, is ook de prijszetting duidelijk weergegeven en beschikt de web shop over een uitgebreide beeldendatabank. Uiteraard kunnen klanten nog steeds terecht bij de Alkobel-medewerkers met al hun vragen. Zoekt u bijvoorbeeld een product dat nog niet in de catalogus is opgenomen, dan vinden zij vast een geschikte leverancier of alternatief artikel in hun bestand.

Ook de communicatie wordt geoptimaliseerd. Zo kan men zich inschrijven op de Alkobel-newsletter en de nieuwste acties en promoties rechtstreeks in de mailbox ontvangen. En voor de perfecte deal is de online koopjeshoek een echte aanrader. Hier vindt men o.a. producten die het assortiment verlaten aan zeer interessante prijzen.

Alkobel investeert met deze aanpassingen in een moderne infrastructuur om zo haar continue groei te ondersteunen. Het is alvast de bedoeling om haar successen op de Belgische markt te evenaren in de exportactiviteiten.
 

Over Alkobel

Alkobel is invoerder/groothandel van signalisatiematerialen, weg- en werfuitrusting en veiligheidsartikelen. Het productassortiment omvat + 3.700 artikelen bestemd voor verkoop in binnen- en buitenland. De export naar 56 landen binnen en buiten Europa kent momenteel de sterkste groei. Een van de grootste troeven van het bedrijf is de grote voorraad waardoor vele artikelen snel kunnen uitgeleverd worden.

De voornaamste klantcategorieën zijn overheden en openbare diensten, aannemers en bouwbedrijven en resellers. Particulieren kunnen eveneens rechtstreeks bij Alkobel aankopen via de web shop maar zij vormen niet de eerste doelgroep van het bedrijf.
Alkobel werd opgericht in 1998 en wordt gerund door Gedelegeerd Bestuurder Heidi Louagie. Zij werkte voordien al in de zaak van haar ouders, gespecialiseerd in de invoer van verkeerskegels, en nam deze zaak uiteindelijk over. Heidi beschikt dus over jarenlange ervaring in het artikel en in de sector.

Sinds 2009 zijn de kantoren van Alkobel gevestigd in een eigen nieuwbouw pand op de industriezone van Zwijndrecht (voordien: Noordscheldeweg 2 – 2050 Antwerpen). Het gebouw ligt vlak naast de E17 en kort bij de afrit en is dus zeer vlot bereikbaar.
 

www.signalisatie.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/alkobel-nv

Nieuwe website van AlkobelNieuwe website van Alkobel
Alkobel, gaat, met, nieuwe, look, 2012, in, signalisatie, werfsignalisatie, website, webshop