Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kuiken Show: OUTDOOR!

Publicatiedatum: 19-12-2003 16:50
Niet in Emmeloord maar in Harderwijk! De Kuiken Show die op 12, 13 en 14 februari wordt gehouden, vindt plaats op een nieuwe locatie: het terrein van infra-opleider SBW in Harderwijk.

De meest belangrijke reden voor het doorbreken van de traditie is dat Kuiken grote dynamische show wil laten zien. Met een nog grotere rol voor actief materieel. Daar is in Emmeloord onvoldoende ruimte voor terwijl in het centraal gelegen Harderwijk alles voorhanden. Hoe de Kuiken Show nieuwe stijl gaat heten is nog niet bekend.

Op een van de velden op het SBW-terrein zal frequent een demoshow gegeven worden met Volvo graafmachines, wielladers en dumpers in de hoofdrollen. Op een ander veld heeft iedereen de mogelijkheid om zelf met machines te draaien. In de examenhal worden machines statisch gepresenteerd en om de weergoden te trotseren is ervoor gekozen om een grote tent op het buitenterrein te plaatsen waar ruimte is voor een goed gesprek en een bakkie koffie of soep en een broodje.

Kuiken Cramat zal ook naar Harderwijk afreizen met enkele Terex-Demag en Sennebogen kranen en vanzelfsprekend zullen we er Volvo trucks aantreffen. Of Volvo ook de Kuiken 'outdoor' Show benut om een aantal Bauma nieuwigheden alvast te tonen (anderhalve maand later begint die beurs), kunnen we u nog niet verklappen. Dat blijft nog even afwachten. Volvo en Kuiken brachten in de afgelopen jaren veel nieuws met o.a. de E-serie wielladers en de B-reeks graafmachines.

Noteert u in elk geval 12, 13 en 14 februari in uw agenda.