Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 834-II overslagkraan voor Van Leeuwen in Kroatië

Publicatiedatum: 19-01-2012 07:30
Van Leeuwen & Zoon B.V. heeft uit handen van Henk van Vliet Directeur bij ETEC grondverzetmachines een nieuwe ETEC 834-II overslag machine in ontvangst genomen.
ETEC rupsoverslagkraanETEC rupsoverslagkraan

Mega Metal Recikliranje d.o.o. is een jong bedrijf in Kroatië welke sinds 2009 bestaat en maakt deel uit van Leo van Leeuwen Groep te Rotterdam. Als onderdeel van Leo van Leeuwen Groep zijn ze al meer dan 40 Jaar actief op de internationale markt.

Deze 34 Tons machine is uitgerust met een Isuzu Tier III motor met een vermogen van 202 Pk. De cabine is ergonomisch ingericht en voorzien van klimaat beheersing. De machine is door van Vliet volledig in Waddinxveen opgebouwd. Van Vliet heeft de machine voorzien van een vaste cabine verhoging om zo goed mogelijk het overzicht op het werk te houden, bordes om toegankelijkheid van de cabine te waarborgen, gieken zijn speciaal op klant wens aangepast en hebben een lengt van ± 15 mtr., rupsplaten zijn voorzien van overleg strippen om zo beschadigingen aan beton en asfalt te voorkomen, beschermkooi over cabine dient voor zonwering, zomerse temperaturen te verlagen machinist en machine te beschermen, voorbereiding voor magneet installatie, treeplanken links en rechts van de machine, cabine glas voorzien van donkere folie.

Deze in bedrijfskleuren gespoten en op maat gemaakte machine is een prima aanvulling voor de van Leeuwen Groep in Kroatië.

www.etec.nl
www.leovanleeuwengroep.nl

ETEC 834-II overslag machine voor Van Leeuwen in KroatiëETEC 834-II overslag machine voor Van Leeuwen in Kroatië