Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Markon uit de Lier

Publicatiedatum: 20-01-2012 08:35
Markon Tuinbouwtechniek uit de Lier heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraverIHI 38N minigraver

Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is voorzien van vele extra’s en afgeleverd met een brede bak. Extra’s zoals een hamer- en rotatiefunctie met proportionele bediening, slangbreukbeveiliging, een startonderbreker en extra werkverlichting.
 
De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is dit alweer de tweede IHI 38N voor Markon. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst. De 38N heeft een eenvoudig demontabele cabine wat het werken zonder cabine mogelijk maakt. Markon Tuinbouwtechniek is van huis uit gespecialiseerd in het ombouwen van rupsdumpers. En naast tuin- en parkmachines levert Markon ook reinigingsmachines.

www.kemp-groep.nl
www.markonvof.nl

IHI 38N minigraver voor Markon Tuinbouwtechniek uit de LierIHI 38N minigraver voor Markon Tuinbouwtechniek uit de Lier