Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor AW Vessies uit Lisse

Publicatiedatum: 24-01-2012 12:20
AW Vessies Infra, onderdeel van de Wijnhout Groep uit Lisse, vertegenwoordigd door Ad Wijnhout, heeft uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraver IHI 38N minigraver

Deze moderne minigraver is door Kemp volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij aan o.a. extra functies, slangbreukbeveiliging, treeplank en extra werkverlichting. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de IHI 38N voorzien van belettering waardoor de machine bij aflevering direct inzetbaar was.

In ruim 20 jaar is de Wijnhout Groep, waar Vessies Infra onderdeel van uit maakt, uitgegroeid tot een veelzijdige aannemer. Vessies Infra houdt zich bezig met de aanleg van wegen en rioleringen, complete herinrichting van stedelijke structuren, de aanleg van bossen en andere natuurbouwkundige projecten, dijkverzwaringen, spoorwerken, aanleg van recreatievoorzieningen, complete sportparken, kunstgrasvelden volgens de normen van de ISA, speelplaatsen en wat u maar meer kunt bedenken op het vlak van wegen en betonbouw. 

www.awijnhout.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 38 N minikraanvoor AW Grond, Weg & Water B.V. uit LisseIHI 38 N minikraanvoor AW Grond, Weg & Water B.V. uit Lisse