Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn

Publicatiedatum: 27-01-2012 07:40
Van Ettikhoven B.V. uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Dit is de tweede 16 tons mobiele graafmachine binnen een korte periode voor Van Ettikhoven.
160W bandenkraan160W bandenkraan

Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachine, geleverd door Barend Kemp B.V., is onder andere voorzien van een hamer- en grijperfunctie met proportionele bediening, een hefhoogtebegrenzer, slangbreukbeveiliging, een brandstofvulpomp, dansonderdrukking, een trekhaak in het schuifblad en extra werkverlichting. Tevens is deze 160W uitgevoerd met 700/45R22.5 Nokian banden, een extra gereedschapskist aan de onderwagen, een 24V aansluiting en een W2 startonderbreker. Meest in het oog springende is toch wel de SMP kantel/draaiconnector. Een dergelijk uitrustingsstuk biedt Van Ettikhoven de noodzakelijke flexibiliteit en veelzijdigheid.

De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De 160W kenmerkt zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De moderne Deutz motor voldoet aan de laatste eisen.

Van Ettikhoven is al jaren specialist op het gebied van aanneming, transport en verhuur van grondverzetmachines. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij het uitvoeren van GWW-projecten. Dankzij het zeer uitgebreide materieelbestand, de 24-uurs service en het vakbekwame personeel kan Van Ettikhoven aan bijna alle aanvragen voldoen.

www.vanettikhoven.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 160W mobiele graafmachine voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn Atlas 160W mobiele graafmachine voor Van Ettikhoven uit Alphen a/d Rijn