Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD308 US V voor Van Swieten uit Leidschendam

Publicatiedatum: 31-01-2012 09:25
Grondverzet Van Swieten Agri B.V. heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe KATO HD308 US V in ontvangst genomen.
KATO HD308 KATO HD308

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, een sloopsorteer-, rotatie- en maaikorffunctie, kruisbediening en nog meer extra’s die het de machinist comfortabeler maken. Van Swieten zegt hierover het volgende: “De vernieuwde cabine en het totaalplaatje van de nieuwe generatie 308 heeft ons weer overtuigd. De tien jaar oude Kato HD307 is ook nog steeds een fijne machine om mee te draaien en houden we natuurlijk aan. We zijn echt heel tevreden over het Kato materieel.”

De nieuwe generatie Kato’s kenmerken zich door een hoogwaardig design, een lager brandstofverbruik en de uitstekende bediening en prestaties. Ook het onderhoud is door ruime toegankelijkheid verder vereenvoudigd. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling op het materieel van Van Swieten.

Van Swieten is al ruim vijfentwintig werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw met een specialisatie in het aanleggen van sportvelden. Ook voor bagger- en agrarische werkzaamheden bent u bij Van Swieten aan het juiste adres. Met circa 9 mensen is van Swieten voornamelijk werkzaam in de provincies Noord- en Zuid-Holland.

www.kemp-groep.nl

KATO HD308 US V midigraver voor Van Swieten uit LeidschendamKATO HD308 US V midigraver voor Van Swieten uit Leidschendam