Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW110 voor Van der Steen uit Driebruggen

Publicatiedatum: 04-02-2012 12:50
Th. C. van der Steen & Zn. B.V. uit Driebruggen heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuw type TEREX TW110 mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Terex TW 110Terex TW 110

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. Met de vierwielbesturing op deze machine is de Terex TW110 inzetbaar in beperkte ruimte waar capaciteit een vereiste is. Hiermee is de machine uitermate geschikt voor de zeer diverse werkzaamheden van Th. C. van der Steen & Zn. B.V. Verder is de machine voorzien van extra functies met proportionele bediening, een brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging en extra werkverlichting. Het spuitwerk en belettering is door de technische dienst van Van der Steen verzorgd.

Th. C. van der Steen & Zn. B.V. is een familiebedrijf dat in 1976 is opgericht. In het begin werden voornamelijk kleinschalige werken uitgevoerd zoals de aanleg van rioleringen en aan- en afvoerwegen als ook het bouw- en woonrijp maken van woonwijken en terreinen. Tevens zijn in de gestage bedrijfsgroei ook enkele aanverwante activiteiten opgestart in de wegenbouw zoals materieeltransport en asfaltfrezen. Met ca. 20 medewerkers voert van de Steen werkzaamheden uit voor o.a. Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, collega-bedrijven en particulieren. Van grondwerkzaamheden tot complete infrastructurele werken, met als specialisme het frezen van asfalt.

www.kemp-groep.nl
www.steenwegenbouw.nl

Terex TW110 mobiele graafmachinevoor Van der Steen uit DriebruggenTerex TW110 mobiele graafmachinevoor Van der Steen uit Driebruggen