Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com nodigt u uit op de InfraTech Belgium

Publicatiedatum: 07-02-2012 09:00
Van 14 t/m 16 februari staat entreeding.com samen met partner wegenbouw.be met een stand (nr 8820) op de InfraTech Belgium in Gent (BE). De nieuwste ontwikkelingen zullen hier getoond worden door ons enthousiast team.
Stand (nr 8820)Stand (nr 8820)

Ook afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om entreeding.com nog completer te maken. Deze functionaliteiten willen we aan U presenteren tijdens de InfraTech Belgium . Hierbij nodigen we zowel leden als niet-leden van harte uit op onze stand 8820. De beurs is elke dag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

We zien u graag verschijnen zodat we, onder het genot van hapjes en drankjes, onze belangrijkste vernieuwingen aan u kunnen tonen. Op verzoek van diverse klanten en prospects is entreeding.com verworden tot een allround pagina voor de infrabranche in Nederland en België. Met dagelijks ruim 3.000 bezoekers en 1.100 aangesloten bedrijven werd het tijd voor de volgende stap.

Na de in- en verhuur van personeel en machines, de handel in grondstoffen en materieel is het nu tijd voor het aanbesteden van klussen middels de nieuwe website www.BuitenProfessionals.nl. U kunt dus nu ook middels BuitenProfessionals bij entreeding.com terecht om klussen aan te nemen of een onderaannemer te zoeken. Hierdoor zal het potentieel van entreeding.com alleen maar toenemen. Elke wegenbouwer, uitzendbureau, loonbedrijf, hovenier, stratenmaker, zzp-er of particulier krijgt op entreeding.com op een snelle manier het gewenste resultaat.

Uiteraard is dit niet de enige verandering, maar we willen u graag verrassen op onze stand. Dus kom tussen 14 en 16 februari langs op onze stand 8820 en vraag onze adviseurs naar alle aanpassingen en ons aantrekkelijke beurstarief.

Heeft u nog geen kaarten maar wilt u ons wel komen bezoeken? Voor InfraTech Belgium, vraag uw registratiecode middels de volgende link: klik hier.(registratiecode InfraTech 200047)

www.infratechbelgium.be

Entreeding.com samen op de stand bij partner Wegenbouw.beEntreeding.com samen op de stand bij partner Wegenbouw.be