Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 CAT graafmachines voor De Bie uit Kaatsheuvel

Publicatiedatum: 08-02-2012 10:00
Loon- en grondverzetbedrijf M. de Bie heeft een oude Liebherr en een oude Hitachi omgeruild voor twee nieuwe mobiele Caterpillar graafmachines: een M313D en een M316D.
CAT M316D CAT M316D

Het lage brandstofverbruik, de mooie cabine, een degelijke constructie en de fijne bediening & comfort hebben de doorslag gegeven voor de keuze voor Caterpillar, aldus Marinus de Bie. De M316D is gekozen omdat in de rioleringwerkzaamheden de putten en buizen steeds zwaarder worden. De firma M. de Bie heeft inmiddels vijf mobiele kranen en biedt hiermee in alle gewichtsoorten kranen aan.Voor de M313D is gekozen voor de wegenbouw en zijn brede inzetbaarheid.

M. de Bie heeft verschillende speciale opties gekozen voor de mobiele graafmachines zoals een hijsoog voor hijswerkzaamheden, asblokkering in de joystick, brede banden, Alliance/Nokia 700, Machine security systeem, trekhaak Pen/kogelkoppeling, Verachtert hydraulische snelwissel, Quik twin slotenbak, treeplank en overdruk voorbereiding. Maurits Werter is gekozen als vaste machinist op de M316D, waarbij voor de M313D nog geen vaste machinist is gekozen.

Het van oorsprong agrarische loonbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat met tal van gemotiveerde medewerkers een breed scala van diensten en producten in de segmenten van wegenbouw, groenvoorziening, sloopwerkzaamheden, bestratingen en agrarische dienstverlening.

www.mdebiegrondverzet.nl

CAT M 316 D en CAT M 313 D voor Loon- en Grondverzetbedrijf M. de Bie uit KaatsheuvelCAT M 316 D en CAT M 313 D voor Loon- en Grondverzetbedrijf M. de Bie uit Kaatsheuvel