Communicatie software Groen, Grond en Infra

INFRATECH Belgium, goede foto van de sector

Publicatiedatum: 09-02-2012 14:25
Nu InfraTech en IFEST gelijktijdig doorgaan krijgen bezoekers ongetwijfeld een knap beeld van de sector en innovaties voor grond-, wegen-, en infrastructuurwerken. Tel daarbij nog het interessante seminarieprogramma en bezoekers weten een bezoek aan deze vakbeurs af te ronden met een meerwaarde.

Daar de ontwikkelingen in de sector elkaar in ijltempo opvolgen en de werkvoorschriften steeds gecompliceerder worden, is de nood aan een snelle, efficiënte samenwerking en een op maat gemaakte oplossing steeds meer van belang voor het realiseren van infrastructurele projecten.
InfraTech biedt de bezoekende opdrachtgevers, beslissers en uitvoerders een uitstekende gelegenheid voor het onderhouden en uitbouwen van contacten.
 

Een scala innovaties

Het enthousiasme blijkt ook uit het groot en meest diverse aantal innovaties dat te zien valt op de beursvloer. Om er maar enkele te citeren, stellen we deze voorop. Zo introduceert BTC-Compacta een blijvend elastische voegvulling voor zet- en bewegingsvoegen. Deze voegvulling is geschikt voor op alle in de bouw gebruikelijke ondergronden en is zowel binnen als buiten bruikbaar . Na doorharding is de voeg blijvend duurzaam elastisch.

Even interessant is een schuin inzinkbare trottroirpaal. De HR-Groep meldt als groot voordeel dat het systeem maximaal 50cm de grond in gaat en blijft daardoor boven het leidingpakket en het grondwater.

 

Ruim aanbod aan seminaries

Dynamisch verkeersmanagement / Agentschap Wegen en Verkeer

Uiteenzetting over de uitbouw van dynamisch verkeersmanagement in Vlaanderen zowel inzake installatietype als inzake locatiekeuze.

Winterdienst bij het Agentschap Wegen en Verkeer / Agentschap Wegen en Verkeer

Toelichting over de winterdienst van het Agentschap Wegen en Verkeer zowel over de interne organisatie als de samenwerking met aannemers en het gebruik van materieel.

1000 Bommen & granaten door Bom.be

Gespecialiseerde explosieven-opsporingsbedrijven zorgen voor een preventieve sanering.

Efficiëntere projecten met BIM voor Infrastructuur

Faalkosten reduceren door beter grip te krijgen in het ontwerpproces door het afwegen van concept- en detailontwerpvarianten - met BIM voor Infrastructuur als sleutel voor uw succes

PPS-Project Noord-Zuid Kempen / Agentschap Wegen en Verkeer

Toelichting over het volledige PPS-traject (Publiek Private Samenwerking) van het project Noord-Zuid Kempen toegelicht : fly-over nabij op- en afrit Geel-West én een nieuwe verbinding tussen Geel en Kasterlee

Minder hinder en meer synergie op de Vlaamse wegen / AGENTSCHAP VOOR GEOGRAFISCHE INFORMATIE VLAANDEREN

Het GIPOD - Generiek Informatie Platform Openbaar Domein - tracht een samenwerkingsovereenkomst tussen de wegbeheerders, exploitant openbaar vervoer en netbeheerders dit doel te verwezenlijken.

 

Gevarieerd exposantenaanbod

Een zeer gevarieerd aanbod aan exposanten en professionals uit de sector zal u aantreffen op InfraTech en Ifest. Enkele namen: J.G.S. Europe, Deschacht, Colbond, Beltrami, S&P Clever Reinforcement, Bioterra, Noise Solutions, ... , en Wegenbouw.be .

 

Infratech Belgium

nationale vakbeurs voor grond-, water-, wegenbouw en de verkeersindustrie

14 tot 16 februari 2012 - openingsuren: 10u tot 18u - Flanders Expo Gent

Nog toegangskaarten nodig? Vraag dan uw registratiecode:

info@wegenbouw.be - Tel: +32 3 289 61 78

 

www.infratechbelgium.be
www.wegenbouw.be/nieuwsbrief/2012/editie01/extra/
INFRATECH, Belgium, goede, foto, van, de, sector