Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 1404ZW spoorwegmachine voor Temmerman

Publicatiedatum: 13-02-2012 17:00
Guido Temmerman uit Oordegem (B) heeft onlangs via Kemp in Hamme een nieuwe Atlas 1404ZW spoorwegmachine in ontvangst genomen. De nieuwe Atlas 1404ZW dient als vervanging van de vijf jaar oude Atlas 1404ZW van Temmerman.

Deze 19 ton wegende spoorwegmachine heeft een vermogen van 99 pk en een opbreekkracht van 130 kN. Verder kenmerkt de Atlas 1404ZW zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine met prima zicht rondom. De nieuwe 1404ZW werd in onze werkplaats onder andere voorzien van een uitgebreide dubbelwerkende functie voor onderstop-, borstel- en grijpwerk op het spoor. Verder is de machine voorzien van een Atlas snelwisselsysteem, luchtinstallatie voor het slepen van trailers, grijpleidingen, alle begrenzingen volgens de norm van Infrabel, extra afstempeling met vier steunvoeten en Hauler banden voor railgeleiding.

Guido Temmerman uit Oordegem (B) heeft naast deze Atlas 1404ZW ook een Atlas 1304 met korte overbouw. Temmerman zet deze machine in voor werkzaamheden vanaf een wagon. Over de nieuwe aankoop zegt Guido het volgende: “Iedere vijf jaar schaf ik mij een nieuwe machine aan. Zo blijf ik zeker gespaard van eventuele pannes op het spoor en op deze manier heb ik ook iedere keer een nieuwe machine en kan ik een mooi recent gebruikte inruilen.”

www.kempbvba.be

Atlas, 1404ZW, spoorwegmachine, voor, Temmerman