Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minigraver voor Looman uit Oudewater

Publicatiedatum: 13-02-2012 10:15
Loon- en verhuurbedrijf Fred Looman v.o.f. uit Oudewater heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38N minigraver IHI 38N minigraver

Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is voorzien van vele extra’s. Extra’s zoals een hamer- en rotatiefunctie, slangbreukbeveiliging, een startonderbreker, een bovenuitlaat, een treeplank en extra werkverlichting. De machine is door de reclameafdeling van Kemp voorzien van belettering.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze machine een prima aanvulling op het materieel van Looman. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. De 38N heeft een eenvoudig demontabele cabine wat het werken zonder cabine eenvoudig mogelijk maakt.

Loon- en verhuurbedrijf Fred Looman v.o.f. is al jaren een trouwe Kemp klant. Naast deze IHI 38N heeft Looman nog een aantal minigravers van IHI, een KATO rupsgraafmachine en een Atlas mobiele graafmachine. Looman is voornamelijk werkzaam in de grondbewerking en infrastructurele werken.

www.kemp-groep.nl

IHI 38N minigraver voor Loon- en verhuurbedrijf Fred Looman v.o.f. uit OudewaterIHI 38N minigraver voor Loon- en verhuurbedrijf Fred Looman v.o.f. uit Oudewater